Ik ging op het internet op zoek naar boekhouder Borne om een goed administratiekantoor te vinden die de administratie van mijn bedrijf op zich zou kunnen nemen. Zodat ik meer tijd zou hebben voor het uitbreiden van mijn bedrijf.

Websites met elkaar vergeleken

Toen ik op het internet op zoek ging naar boekhouder Borne kreeg ik veel zoekresultaten. Daarom besloot ik ook om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ik een keuze zou maken over welk administratiekantoor mij het beste van dienst kon zijn.

De goede en overzichtelijke website van IP Administraties

Toen ik terecht kwam op de website van IP Administraties kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. De informatie die op de websites vermeld stond sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Ik kon erg snel terecht en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Mij werd uitgebreid uitgelegd wat het bedrijf voor mij zou kunnen betekenen en dit sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om de administratie door IP Administratie te laten overnemen.