Mijn oom wilde graag een mooie vakantiehuis kopen aan de kust en hij vroeg mijn hulp om een goede en voordelige makelaar te vinden. Hij wilde namelijk graag samen met zijn vrouw in de zomermaanden tijd doorbrengen in een mooie vakantiewoning aan de kust.

Zeer veel zoekresultaten

Toen we op het internet op zoek gingen naar vakantiehuis kopen aan de kust kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die vakantiewoningen aanbieden. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Recreatie Aankoopmakelaar.

Veel informatie op de website te vinden

Toen we terecht kwamen op de website van Recreatie Aankoopmakelaar kwamen we terecht op een super goede en overzichtelijke website. Op de website zijn onder andere de stappen van het kopen van een vakantiewoning uitgebreid uitgelegd. Voor de hulp van een makelaar van Recreatie Aankoopmakelaar vragen ze ook een erg voordelig tarief in vergelijking met de andere websites die we hadden bezocht. Nadat we de informatie samen door hadden genomen besloot mijn oom om contact met het bedrijf op te nemen. Hij werd erg vriendelijk te woord gestaan en ze hebben super snel een erg mooie en voordelige vakantiewoning kunnen kopen.