De oma van een goede vriendin van mij ging verhuizen. Daarom ging ik samen met haar op het internet op zoek naar keuken Zoetermeer. Ze wilde namelijk graag verhuizen omdat haar oude woning te groot was is om zelf te onderhouden.

Veel boekenwinkels in de buurt van Zoetermeer

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuken Zoetermeer kregen we veel zoekresultaten van bedrijven in de buurt die keukens verkopen. We besloten om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ze over zou gaan tot een aankoop.

De aankoop van een super keuken van I-KOOK

Toen we terecht kwamen op de website van I-KOOK kwamen we terecht op een goede en overzichtelijke website. De oma van mijn goede vriendin vindt de reviews van voorgaande klanten altijd erg belangrijk voordat ze ergens iets koopt. Op de website staan ook een aantal klantenervaringen van voorgaande klanten die erg positief zijn. Ze besloot nadat ze de reviews had gelezen om een kijkje te nemen in het assortiment. I-KOOK biedt veel mooie keukens aan tegen een voordelige prijs daarom besloot ze ook om over te gaan tot een aankoop. De keuken was erg snel geleverd en geplaatst en de keuken ziet er nu erg mooi en modern uit.