restaurant Den Bosch Centrum

Lekker eten bij restaurant Den Bosch Centrum, dan is 7evenden Hemel zeker een aanrader. Hier is het mogelijk om vanaf 11.30 uur aan te schuiven voor een heerlijke lunch of diner. Ook voor groepen is het hier mogelijk om heerlijk te komen dineren. Maar doe er verstandig aan om een tafel te reserveren, zal jammer zijn als er geen plaats is.

Elke dag vanaf 11.30 tot 16.00 uur kan je hier terecht voor de lunch. Het diner is dagelijks van 16.00 uur tot 22.00 uur en een borreltje drinken is hier mogelijk van donderdag tot en met zaterdag van 22.00 uur tot 1.00 uur en de zondag vanaf 12.00 uur.

Heerlijk gegeten bij restaurant Den Bosch Centrum

Midden in deze grote stad is de 7evenden Hemel te vinden. Hier kan je de heerlijkste recepten van de menukaart bestellen en dat ze heerlijk zijn dat kan ik zeker beamen. Want vorige week was ik hier even in de buurt. Meteen schoot het mij te binnen dat je hier heerlijk kan eten en heb dan ook gebruik gemaakt van deze gelegenheid.

De koks hebben een heerlijke maaltijd samen gesteld en hier heb ik bijzonder goed van kunnen eten. Dit adres ga ik zeker onthouden, want zo lekker gegeten dat heb ik nog nergens.