vmg-logo

Mijn vriendin en en ik hebben allebei een koop huis. Sinds kort hebben mijn vriendin en ik besloten om een van onze huizen te verhuren, omdat het zonde is als het huis lang leegstaat. We wilden ons eigenlijk zo min mogelijk druk maken om het verhuren van het huis en om die reden hebben wij besloten om op zoek te gaan naar een makelaar Eindhoven die de verhuur van het huis voor ons regelt.

Makkelijk geregeld

 

makelaarVia het internet zijn wij door te zoeken naar “makelaar Eindhoven” terecht gekomen bij VMG Makelaars. Omdat mijn vriendin en ik allebei heel veel werken leek het ons een super goed idee om het hele verhuren te laten regelen door iemand van dit kantoor.

Voordat we zeker wisten dat we gebruik wilden maken van dit kantoor hebben wij een afspraak ingepland. Tijdens de afspraak hebben we alle afspraken gemaakt over het verhuren van het huis. De makelaar gaf aan dat het huis voor meer verhuurd kon worden en dat vonden wij ook een goed idee.

Het verhuren ging heel erg snel. De makelaar had een hele nette huurder gevonden en de rest is allemaal netjes geregeld. Wij hoeven ons hier geen zorgen meer over te maken en de vaste lasten van het huis zijn veel minder!