1-logo-van-beuzekom

Voor een project opdracht van een klant moesten er snel veel flyers bedrukt worden. Door miscommunicatie is er iets misgegaan, waardoor niemand de flyers heeft besteld. Onze vaste drukkerij kon niet meer op tijd leveren en daarom moesten wij op zoek gaan naar een drukker Alblasserdam die dit nog wel op korte termijn kon doen.flyers

Op tijd gevonden

Aan mij was de taak gegeven om een drukkerij te vinden die dit nog voor ons kon doen. Via de zoekmachine ben ik op zoek gegaan naar “drukker Alblasserdam”. Op de meeste websites vond ik een minimale levertijd en dit zou allemaal te laat zijn. Op een gegeven moment kwam ik terecht op de website van drukkerij Van Beuzekom. Er stond niet duidelijk aangegeven wat de geschatte levertijd zou zijn en daarom heb ik contact opgenomen.

Tijdens het telefoongesprek heeft de medewerker nagevraagd of het nog haalbaar zou zijn. De medewerker verteld mij dat het mogelijk zou zijn als ik direct zou beslissen om de flyers te bestellen. Als ik snel zou zijn konden zij er direct mee aan de slag en zou ik de flyers nog op tijd hebben.

De flyers kwamen op tijd aan en de klant was tevreden met de hele opdracht mede dankzij Van Beuzekom!