uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

rvs_blind_200x100-300x156Mijn beste vriend was pas met zijn vriendin verhuist naar hun eerste eigen woning. Al een tijdje hebben ze hier naar toegeleefd en daarom wilde ik hun een leuk cadeau geven. Er waren al zoveel dingen die zij hadden gekregen van de mensen in hun omgeving en daarom moest ik wel iets origineels bedenken.

Bestellen

Een naambordje bestellen leek mij een heel erg leuk idee. Op deze manier hadden zij ook wat aan mijn cadeau en dat vond ik ook heel erg belangrijk. Het zou de eerste keer zijn dat ik een naambordje bestellen zou. Eigenlijk had ik geen flauw idee bij welke website ik dit het beste kon doen en daarom heb ik maar de zoekmachine geraadpleegd.

Er waren zoveel websites die dit aanboden, maar uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Unieknaambord.nl. De webshop had een heel groot aanbod en ik zag gelukkig al een paar mooie naamborden. In het begin wist ik niet zeker wat voor een soort naambord ik moest bestellen en daarom wilde ik voor een simpel naambord gaan dat er wel heel erg strak uit zag.

Uiteindelijk heb ik een naambordje uitgekozen en deze heb ik gelijk besteld. Het pakketje ga ik volgende week aan hun geven!