baan helmond

Helmond is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant in het zuiden van Nederland. De gemeente heeft 92.624 inwoners en de stad heeft een oppervlakte van 55 vierkante kilometer. Al deze inwoners hebben of hebben later natuurlijk een baan nodig om geld te verdienen. Zoek jij een baan Helmond? Hier zijn een paar vacatures!

Heftruckchauffeur

Een productiebedrijf in Helmond zoekt een magazijnmedewerker. Je bent dan verantwoordelijk voor het verplaatsen van pallets, dozen en bigbags. Je gaat dan pallets vervoeren en halen. Je zal operators in de productie ondersteunen en meehelpen met het verpakken in dozen en de dozen op de pallets stapelen. Laden en lossen van vrachtwagens is natuurlijk ook erg belangrijk. Je moet geen fysieke klachten hebben je moet de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen. Het is volop ontwikkeling en het geeft een erg fijne werkomgeving in een leuk team.

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker werk je samen met twee andere collega’s. Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onder andere kwaliteit en voedselveiligheid van geëxtrudeerde halffabricaten. Je zorgt ervoor dat de halffabricaten en eindproducten voldoen aan de kwaliteitseisen, wet- en regelgeving. Je onderhoudt contacten met het extern laboratorium en je controleert de inkomende grondstoffen en verpakkingen.