Voor onze spinnerij is het van groot belang dat wij goede klaplagers gebruiken. Deze lagers dienen ervoor om, in ons geval, garen snel op te kunnen rollen en zodra deze rollen vol zijn je door middel van het opklappen van deze lagers een rol te kunnen vervangen. Omdat het al meerdere keren is voorgekomen dat een lager niet meer naar behoren werkte en wij met spoed naar een andere lager moesten hebben wij het adres en telefoonnummer van Jorni Machines & Parts Internationaal B.V. standaard in onze telefoon staan. Ook het email adres van Jorni Machines & Parts Internationaal B.V. hebben wij in onze computer opgeslagen, altijd handig. 

Snelle levering

Op de website van Jorni Machines & Parts Internationaal B.V. kan je door middel van je gegevens achter te laten op hun site een vraag stellen. Hierna nemen zij snel contact met je op en geven antwoord op je gestelde vraag. Natuurlijk kan je hier bij Jorni Machines & Parts Internationaal B.V. ook terecht voor andere onderdelen, denk hierbij aan:

  • lamineer machines
  • roll coating machines
  • spraylaminator
  • expansieassen

En nog veel meer, mocht je naar iets op zoek zijn chroom je dan niet door je vraag online te stellen. Ook wanneer je het betreffende onderdeel niet op de site kan vinden.