logo

Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking-1024x768Voor een nieuw project ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat “hout lasergraveren” kan doen. Het project gaat namelijk over een aantal producten die gemaakt zijn van heel dun hout. In het begin wilde ik letters in het hout laten frezen, maar dat ging niet goed. Het hout brak elke keer.

Goed bedrijf

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “hout lasergraveren”. Het bedrijf Fleva kwam al een aantal keren naar voren en daarom besloot ik contact op te nemen. Tijdens het telefonisch gesprek heb ik meer informatie kunnen verzamelen over het hout lasergraveren.

Het leek mij een goed idee om langs te gaan met een aantal producten om te kijken of het mogelijk was en hoe het er uit zou zien. Tijdens de afspraak heb ik uitgelegd wat de bedoeling was en daarom is er gekeken of dit mogelijk zou zijn. Volgens de medewerker was het allemaal mogelijk en daarom heeft hij een voorbeeldje voor mij gemaakt. Het zag er allemaal goed uit en daarom heb ik de producten laten lasergraveren bij Fleva.

Alles is goed gegaan en ik ben heel erg tevreden met de kwaliteit die geleverd is door Fleva!