clean room assembly

Een clean room assembly is een secuur werk waar over veel dingen nagedacht moet worden. Gelukkig zijn er bedrijven die deze taak van jou over kunnen nemen. Deze bedrijven kunnen snel een cleanroom in elkaar zetten. Het is zo lastig om te doen, omdat er allemaal regels aan verbonden zijn.

clean room assembly

Wat is een cleanroom precies?

Een cleanroom is een kamer waarin alle factoren zo optimaal mogelijk zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan zuurstofgehalte en stof in de lucht. Deze kamers zijn ervoor om te zorgen dat testen helemaal goed uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het testen van voedingsstoffen of scheikundige proeven die altijd in dezelfde omstandigheden uitgevoerd moeten worden. Doordat de kamer deze waarden reguleert heb je altijd een goede 0 waarde en kun je er vanuit gaan dat veranderingen in de proeven alleen komen door de veranderingen die jij hebt gemaakt.

Op maat gemaakt

Niet ieder gebouw is hetzelfde, daarom is het belangrijk dat deze kamer op maat wordt gemaakt om in jouw pand te passen. Hierbij worden er 3d-tekeningen gemaakt om ook de ventilatie en alle nodige machines te installeren zonder dat deze in het zicht staan. Zo zorgen ze voor een mooi uitziende kamer die enorm praktisch is.