Incassering

Het incasseren van geld van partijen kan een vervelende klus zijn. Maar je wil toch betaald krijgen. Incassering kan moeilijk zijn, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Daarom is het handig om dit uit te besteden. Je zorgt daarmee dat je relatie met je klant beter in stand gehouden wordt. Meestal wordt het persoonlijker als je zelf de incassering aanpakt en dat kan een risico zijn voor jullie klantrelatie. Dat voorkom je door de incassering uit te besteden.

Uitbesteden van incasso

Incassering uitbesteden betekent dat iemand anders voor jou aan de slag gaat om een niet betaalde rekening alsnog betaald te krijgen. Dit zijn natuurlijk professionals. Je kunt dus rekenen op een professionele aanpak. En professionals hebben ervaring met het incasseren bij verschillende partijen. Daardoor voorkom je dus beschadiging van de klantrelatie. Bovendien kiezen ze bij cbmk voor een persoonlijke aanpak. Ook dat komt ten goede van de relatie, ondanks dat incasseren een vervelende taak is. Het is natuurlijk nooit fijn om vaker om geld te moeten vragen, of voor de andere partij: om er steeds om gevraagd te worden.

Incassering

Persoonlijke aanpak

Die persoonlijke aanpak maakt dat de niet betalende partij zich toch niet beledigd of gekwetst hoeft te voelen. Daarom schakel je een externe partij in voor de incassering. Zo’n partij zorgt voor de juiste manier van het benaderen van jouw klant namens jou. Je hoeft daardoor niet zelf de relatie onder druk te zetten. En er wordt op een passende wijze gecommuniceerd.