Het is erg fijn om in de zomer de ramen en deuren open te zetten, maar dan krijg je wel allerlei vliegen en insecten in huis. Met vliegengordijnen kun je de overlast van insecten op een effectieve manier tegengaan. Vliegengordijnen laten wel verse lucht je huis in komen, maar houden de insecten buiten. Je hebt dus wel de koelte van de buitenlucht, maar niet de overlast van muggen en vliegen. Bovendien zorgen horren voor leuke afscheidingen tussen verschillende ruimtes. Daarnaast zijn ze door de grote variatie aan materialen, uitvoeringen en kleuren zeer decoratief.

Van kattenstaart tot PVC-afscheiding

Bij Vliegengordijnencenter is een zeer groot assortiment aan horren te vinden. Dat varieert van de bekende kattenstaarten, draadjesgordijnen en kralenschermen tot horren in talloze uitvoeringen. Er zijn horren met en magneetsluiting, horren bestaande uit lamellen en horren die je als deur kunt openen en sluiten. Vliegengordijnen zijn in allerlei maten, materialen en uitvoeringen verkrijgbaar. De meeste horren worden wel een PVC-afscheiding genoemd. Welke afmetingen jouw deur of raam ook heeft; op de website van vliegengordijnen kun je veel handige aanwijzingen krijgen op welke manier je de horren voor jouw deur of raam op maat kunt maken.

Vliegengordijnen installeren

Bij de website van vliegengordijnencenter zijn voor deuren en ramen met standaardmaten al kant-en-klare vliegengordijnen te koop. Als je een bestelling voor 16.00 uur plaatst heb je de producten de volgende dag al in huis. Deze passen altijd. Ze zijn voorzien van een handige handleiding waarmee iedereen deze horren of vliegengordijnen zonder probleem zelf kan plaatsen. Als horren op maat gemaakt moeten worden kan dat lastiger zijn. Als je er ondanks de informatie op de website niet uitkomt kun je contact opnemen met de klantenservice van vliegengordijnencenter. Daar krijg je van de deskundige medewerkers alle hulp die je nodig hebt.