Als je op het gebied van beveiliging op zoek bent naar diensten, trainingen of oplossingen dan ben je bij G4S Safety solutions aan het juiste adres. Zij bieden beveiligingsoplossingen op meerdere gebieden. Zo kan je bij dit bedrijf terecht voor oplossingen op het gebied van  onder meer objectbeveiliging, publieke veiligheid, politie en justitie, hospitality, luchthavenbeveiliging en zorg en welzijn. G4S analyseert de situatie op dit gebied, denkt mee en overlegt hierover en voorziet je vervolgens van de juiste mensen en de nieuwste technieken. Op die manier zorg je voor een veilige situatie op het werk, in welke sector dat ook is.

Veiligheidsoplossingen op maat

Bij G4S Safety solutions krijg je altijd een veiligheidsoplossing op maat. Je kan veiligheidstrainingen krijgen van ervaren instructeurs en advies krijgen van veiligheidsspecialisten. Denk hierbij aan trainingen als Bedrijfshulpverlening, waarbij je alles leert over het bestrijden van brand, ontruimen, alarmeren, communiceren en het verlenen van levensreddende eerste hulp. Of ga voor een EHBO training, waarbij je dieper ingaat op het verlenen van die levensreddende eerste hulp. Ook vind je brandweertrainingen en maritieme opleidingen en heb je verder nog management opleidingen BHV, security trainingen, industriële opleidingen en veiligheidstrainingen beroepsverkeer. Zo kan je heel veel verschillende trainingen volgen om te zorgen dat medewerkers en leidinggevenden binnen het bedrijf veilig kunnen werken.

Een veilige omgeving

G4S zorgt ervoor dat zowel de werkomgeving als de woon- en leefomgeving veiliger wordt door trainingen en adviezen aan te bieden op het gebied van veiligheid en beveiliging. Dit gebeurt door samen te werken met klanten en ketenpartners, die gespecialiseerd zijn op verschillende sectoren. Daarnaast werken bij G4S professionele en gekwalificeerde mensen die je van goede adviezen en oplossingen kan voorzien. G4S Safety solutions is marktleider op dit gebied en heeft wereldwijd medewerkers met verstand van zaken. Zij doen er alles aan om de omgeving veiliger te maken.

Posted in: Tip