gold-rush

zilverMijn vader heeft zijn hele leven al munten verzameld. Hij heeft een hele grote collectie zilveren munten, maar de laatst tijd heeft hij het er over om zijn zilveren munten te verkopen. Normaal zou mijn vader nooit zo makkelijk van zijn munten afwillen maar hij had uitgerekend wat hij ervoor terug zou krijgen en daarvan wilde hij een ander huis kopen.

Goede prijs

Mijn vader wil zijn zilveren munten verkopen voor de hoogste prijs mogelijk. Omdat mijn vader niet zo handig is met het internet ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf of persoon aan wie hij zijn zilveren munten verkopen kan.

Nadat ik het internet had afgezocht kwam ik terecht bij Gold Rush. Het bedrijf koopt verschillende edelmetalen in. Op de website had ik al een aantal prijzen gezien van de munten die mijn vader in zijn bezit had. Niet alle munten stonden er op en daarom heb ik contact opgenomen.

Aan de telefoon werd mij verteld dat mijn vader het beste langs kon komen voor een aanbod op basis van zijn munten. Toen ik mijn vader dit vertelde was hij enthousiast en daarom hebben wij volgende week een afspraak bij Goldrush. De prijzen op de website zagen er goed uit en daarom zijn wij benieuwd!