logo-herenschoenen

Vorige week was ik met mijn vriendin in Breda. Het leek ons wel een leuke stad om een dagje heen te gaan om te winkelen. Kleding kopen met mijn vriendin vind ik altijd fijn, omdat zij mij dan advies kan geven. Heel toevallig liepen wij langs een winkel waar zij grote schoenmaten heren verkochten. Met mijn maat is zo’n winkel ideaal.

De winkel

Het aanbod van de winkel was groot. De schoenmerken die zij verkochten waren ook wel goed, omdat PME Legend en Timberland mijn favoriete schoenen merken zijn. Samen met mijn vriendin heb ik een aantal schoenen uitgekozen die ik wilde proberen

De verkoopster had gelukkig alle grote schoenmaten heren nog en deze heb ik allemaal gepast. Gelukkig zaten de meeste schoenen goed en aan de hand daarvan heb ik een keuze gemaakt. Uiteindelijk heb ik drie paar schoenen uitgekozen die goed zaten en er ook nog eens mooi uitzagen.

timberlandTijdens het afrekenen kreeg ik een leuke korting, omdat ik actie schoenen had uitgekozen. Met de schoenen ben ik ook heel erg tevreden. Deze winkel ga ik vaker bezoeken als ik nieuwe schoenen nodig heb. Mijn vriendin heeft mij gelukkig goed geholpen met het uitzoeken van de schoenen.