Ben je op zoek naar een rollator die allereerst veiligheid biedt, maar daarnaast ook een prettig comfort? Dan kun bij deRollatorwinkel.nl kiezen uit tal van merken en mogelijkheden. Wil je de rollator alleen buiten gebruiken, of ook binnen? Je kunt de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit rollators hier vinden!

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid
DeRollatorwinkel.nl staat voor deze drie kernwaarden. In de webshop vind je alle rollators voor een vaste lage prijs. Wil je een rollator kopen? Dan bezorgen wij deze gratis bij je thuis. Alle rollators binnen het assortiment voldoen aan de benodigde eisen.

De goede maat en het juiste gewicht
Om een goede houding voor je lichaam aan te houden, is het belangrijk om de juiste maat van de rollator te kiezen. Doorgaans dient de rollator ongeveer tot je middel te komen. Om het zeker te weten kun je bij een rechte houding de afstand van je polsen tot de grond meten.

Het juiste gewicht is belangrijk, je wilt niet onnodig veel kracht hoeven zetten om vooruit te komen. De nieuwste gewichten voor rollators zijn vaak laag, onder de 8kg. Dit is positief, omdat je dan op meerdere ondergronden effectief kunt lopen. Wel moet het gewicht van je rollator in overeenstemming zijn met je lichaamsgewicht, zodat je niet de balans verliest.

Meer weten?
Neem een kijkje in onze webshop of neem vrijblijvend contact op met onze vakkundige medewerkers voor meer informatie over de perfecte rollator.