De “behandeling complexe ptss”die hoort bij de mentale stoornis van ptss is een behandeling die voor iedereen anders is. Dit wordt bepaald door een intake gesprek bij Psytrec. Door dit intake gesprek komen ze te weten wat de beste manier is om je ptss te behandelen. Is dit door erover te praten of om lekker te sporten en het zo te verwerken. Dit verschilt enorm van persoon. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je ptss af en daarom is het zaak om te bepalen wat het beste werkt voor jou.

Erg goede website

Als je niet precies weet wat ptss inhoud, hoe het zich kan uiten en hoe je ermee moet omgaan als bijstander. dan kan je dit allemaal op de website van Psytrec vinden. Ook hebben ze hier het overzicht met de verschillende soorten behandelingen die ze hebben. Als je op een behandeling klikt komt er een tekst tevoorschijn met informatie over de soort behandeling en waarom het goed kan werken bij je. Verder kan je ook leren op de website wat het bedrijf allemaal doet en waar ze voor staan. Ook kun je lezen waarom ze zijn opgericht en wat hun doel is.

De klantenservice

De klantenservice van Psytrec is enorm goed. Als je vragen hebt over de ziekte als iemand die het heeft of een goede vriend of familielid van iemand die het heeft. kan je ook altijd bellen naar de klantenservice. Ze kunnen je voorzien van goed advies en antwoordt op je vragen.