hypotheekadviseur

hypotheekadviseur Zij blij, ik blij!

Al jaren en jaren wonen mijn grootouders in Uden. Toen zij aan mij vertelden dat zij willen verhuizen, ben ik een hypotheekadviseur Uden gaan zoeken voor hen. Dit zijn allemaal zaken die soms wat ingewikkeld kunnen zijn voor hen, daarom neem ik het op mij. Ik ging op zoek naar een hypotheekadviseur in Uden, die het beste advies zou kunnen geven aan hen, zodat zij het zelf ook kunnen begrijpen. Tevens wilde ik dat het bedrijf geen linkjes had met banken of verzekeraars, dan krijg je namelijk geen onafhankelijk advies.

Met die voorwaarden ben ik gaan zoeken en al snel kwam ik bij Schampers Hypotheekadvies uit. Zij voldoen aan alle eisen die ik gesteld heb en daar konden mijn groot ouders ook wat mee! Zodoende heb ik voor hen een gesprek geregeld en daar ben ik zelf ook bij aanwezig geweest. Alles verliep heel soepel en het advies was ook voor mijn grootouders zeer duidelijk. Heel fijn allemaal!

Nu weten mijn grootouders en ik precies welke mogelijkheden zij hebben en kunnen wij verder gaan zoeken. Het is altijd fijn hen met dit soort dingen blij te kunnen maken. Als zij blij zijn, ben ik dat ook!