NieuwAtlantis-e1419004847562

Eigenlijk heb ik altijd geroepen dat als ik een huis ging kopen dat ik dan ook een Whirlpool buiten in de tuin wilde hebben. Omdat ik een huis had gekocht was ik op zoek gegaan naar een mooie Whirlpool. In het begin was ik uit nieuwsgierigheid aan het kijken.

Toch mogelijk

Doordat de verbouwing heel erg goed ging ben ik mijn geld niet kwijtgeraakt aan onverwachte kosten. Het geld wat ik over had was precies genoeg voor een Whirlpool buiten en daarom ben ik echt op zoek gegaan naar een Whirlpool.

SaunawandVia het internet was ik bij NieuwAtlantis terechtgekomen en daarom wilde ik langs gaan bij de showroom. De showroom van NieuwAtlantis was maar een half uur rijden vanaf mijn huis en daarom ben ik langs gegaan.

Toen ik langs ging bij de showroom zag ik een Whirlpool staan die ik al eerder online langs had zien komen. Deze Whirlpool was ook nog eens afgeprijsd en daarom was ik heel erg enthousiast. Het leek net alsof het zo moest zijn.

Samen met de verkoper heb ik een aantal afspraken gemaakt en toen heb ik besloten dat ik de Whirlpool zou gaan aanschaffen.

De whirlpool staat nu bij mij in de tuin en ik ben er heel blij mee!