Hoe lekker is het om zeilvakanties Canarische Eilanden te realiseren? Over de zee welke felblauw van kleur is om vervolgens aan te meren en te genieten van het uitzicht! Ik wilde namelijk met mijn partner eens genieten in het buitenland. Niet de standaard vakanties maar willen graag de wat levendigere vakantie vieren. Door op het internet te zoeken in de hoop iets te vinden zijn we terecht gekomen op de website van Nauti Sail. Hier is het namelijk mogelijk om te zeilen op vakantie! Hoe gaaf is dat, heerlijk genieten van de zee en dat samen met mijn partner!

Direct geboekt

vagabond_1-300x225

Ik kan het natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Door te boeken bij hun wist ik het zeker dat dit een vakantie gaat worden om nooit meer te vergeten. Heerlijk genieten op het water om vervolgens in de avonduren heerlijk te dineren aan het strand. Het feit dat hun zijn aangesloten maakt het mogelijk om veilig te boeken, wel zo prettig om te weten toch?

Voor een zeer aantrekkelijke prijs wordt het mogelijk gemaakt om online te boeken bij hun. Dit was voor mij ideaal waardoor ik direct heb geboekt om te mogen genieten op het water samen met mijn partner!