Camping Ardennen rivier

Camping Ardennen rivierVandaag ga ik het hebben over Camping Ardennen rivier. De reden? Veel mensen zijn opzoek naar vakanties in drukke steden. Dit is echter niet wat mijn vrouw en ik zoeken. Mijn vrouw en ik houden namelijk van vakanties waar we helemaal kunnen ontspannen, daarom vinden wij het heerlijk om naar de Ardennen in België te gaan. De Ardennen is namelijk een prachtig gebied in de natuur.

Afgelopen zomer wilden we hier met de kinderen naartoe. We wilden een rustgevende camping vinden waar ook leuke activiteiten voor de kinderen zouden zijn. We kwamen na goed zoeken uit op de website van Camping Ardennen. Deze camping is prachtig gelegen en buiten dat is hier ook een erg leuk riviertje met een speeltuin voor de kinderen, dit was de perfecte plek voor ons en buiten dat is het ook erg goedkoop. We hebben uiteindelijk geboekt en dat blijkt achteraf een goede keuze te zijn geweest.

Wat een heerlijke vakantie!

De keuze voor deze vakantie was zeker een goede. De kinderen hebben erg veel plezier gemaakt en mijn vrouw en ik kwamen helemaal tot rust. Hierdoor konden wij er na de vakantie weer kei hard tegenaan.