logo-kroonkas

Voor mijn werk moest ik op zoek gaan naar een goede kassenbouwer. Er was namelijk een opdracht binnengekomen waarbij iemand een kas buiten wilde hebben waar een jacuzzi in geplaatst kon worden. Het zou dus eigenlijk een huisje worden van glas. Voor dit soort opdrachten schakelen wij vaak externe bedrijven in om de beste kwaliteit mogelijk te leveren.

Gevonden online

Vkasia het internet ben ik op zoek gegaan naar een goede kassenbouwer. De kas moest aan een aantal wensen voldoen en daarom konden wij hem niet zomaar kant en klaar bestellen. Op de website van Kroonkas zag ik een kas die heel erg dicht in de buurt kwam bij het ontwerp dat was aangeleverd. Nadat ik had overlegd met mijn collega’s die ook aan de opdracht werkten had ik besloten om contact op te nemen met Kroonkas.

Tijdens het gesprek had ik verteld hoe het zat en wat de bedoeling zou zijn. De kassenbouwer vertelde wel dat hij eerst langs moest komen om een schatting te kunnen maken van de prijs van kas en het bouwen er van.

De kassenbouwer is langs geweest en heeft een hele mooie prijs kunnen maken voor ons. Volgende week wordt de kas gebouwd!