Cafe de Wave logo

Altijd al opzoek geweest naar een trouwlocatie die voldoet aan uw wensen? Neem dan is een kijkje bij trouwfeest mijdrecht bij Cafe de Wave! Van vrienden en familie hoorde ik namelijk dat zij een hele mooie en succesvolle avond verzorgen, en vooral onvergetelijk. Overigens is mijn beste vriend daar ook getrouwd. En die avond was er een om nooit te vergeten.

Alles zit er inTrouwfeest Mijdrecht

U hoeft zich werkelijk nergens druk om te maken als u samenwerkt met dit bedrijf. Er wordt namelijk van alles voor u verzorgd. Hier kunt u denken aan de muziek tijdens het trouwfeest, maar ook hapjes en drankjes! Deze worden allemaal verzorgd door Cafe de Wave. Ze verzorgen kortom de hele catering. Ook een warm buffet!

Contact

Voelt u zich gerust vrij om contact op te nemen met Cafe de Wave voor een mooi trouwfeest in Mijdrecht.  De medewerkers zijn er ontzettend vriendelijk en altijd beleefd. Overigens kun je ook feesten bij Cafe de Wave organiseren. Het Cafe heeft dan ook genoeg mogelijkheden om een succesvolle avond te verzorgen. Kortom, je kunt alles bij dit bedrijf! De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van zes tot een in de nacht . Op zaterdag van half tien in de ochtend tot een uur in de nacht. En in de winter zijn ze zelfs zeven dagen per week open