osseforth rijschool logo

Wil jij graag je rijbewijs be halen? Dan moet je dit sowieso doen bij Osseforth! Dit is een ontzettend goede rijschool waar je goed wordt opgeleid en op een gezellige en leerzame manier je rijbewijs be kan behalen. Ik kijk met erg veel plezier terug op de gezellige en leerzame lessen.  Rijschool Osseforth is een echte aanrader.

Eerlijk en snel

Wat ik erg belangrijk vond toen ik zocht naar een goede rijschool was dat de lessen eerlijk zouden gaan. Hiermee bedoel ik dat wanneer de instructeur denkt dat ik af kan rijden ik dat daadwerkelijk kan. Ik hoorde vaak verhalen van mensen die allang hun rijbewijs hadden kunnen hebben maar moesten wachten met afrijden van hun instructeur. Dit is natuurlijk om extra geld te verdienen. Bij rijschool Osseforth was dit helemaal niet zo en had ik snel en eerlijk mijn rijbewijs. Ik was in een keer geslaagd waar ik onwijs blij mee was.

osseforth rijschool

Moeilijker dan ik dacht

Toch viel het rijden met een aanhanger me een beetje tegen. Ik vond het in het begin lastiger dan ik dacht. Doordat ik op een rustige toch gezellige manier begeleid werd door mijn instructeur waren de lessen gezellig en heb ik uiteindelijk vrij vlot mijn be rijbewijs kunnen behalen.