le-steak-logo

Het is bij ons altijd zo dat als er iemand jarig is in ons gezin dat we dan een restaurant bezoeken. We doen dit omdat we dan gezellig aan tafel zitten en met elkaar kunnen kletsen. Als je thuis gaat koken op een verjaardag dan sta je vaak lang in de keuken en als alles voorbij is dan moet je ook nog eens opruimen. We nemen verjaardagen best serieus en daarom gaan we dus ook elke keer weer uiteten.

De verjaardag van mijn vader

Mijn vader was jarig en hij mocht uitkiezen waar wij heen zouden gaan (dit is een vaste regel met verjaardagen). Hij koos voor steakhouse Le Steak hij zegt wel eens vaker “Bij steakhouse Le Steak in Berg en Dal (Nijmegen) kan je heerlijk uit eten.“. Ik was er zelf nog nooit geweest dus ik was heel benieuwd.

We kamen aan bij Le Steak, omdat wij gereserveerd hadden konden we plaats nemen aan een gezellige ronde tafel. Ik vroeg aan mijn vader wat ik hier het beste kon bestellen en hij had mij zeker een goede suggestie gegeven.

Ik had de duo van ossenhaas en varkenshaas. Wat hebben we lekker gegeten! Het was super gezellig, we hebben lekker gegeten en daarom herhaalde mijn vader weer “Bij steakhouse Le Steak in Berg en Dal (Nijmegen) kan je heerlijk uit eten.” Ik geef hem zeker gelijk!