Wie al een gedroomd heeft over toneelspelen weet maar al te goed dat dit niet gemakkelijk is om te doen. Je dient uiteraard met een hoop dingen rekening te houden alvorens je deze opleiding kan volgen. Bij Toneelhuis Amsterdam ben je hartelijk welkom wanneer je deze stap wilt zetten naar het spelen op het toneel! Hier krijg je dan eerst een auditie waar je eerst doorheen moet komen voordat je überhaupt mag beginnen aan deze opleiding. Dit doen ze puur wegens het feit dat ze daardoor zeker weten dat jij geschikt bent voor deze opleiding. 

toneel2-300x169

Dit wilde ik namelijk maar al te graag waardoor ook ik me heb ingeschreven voor deze opleiding! Moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo zenuwachtig ben geweest als bij hun…

Ik moest namelijk ook deze auditie volgen om te zien of dat ik geschikt ben of niet, met knikkende knieën op het toneel staan is nu eenmaal niet geschikt. Toch heb ik wel gelukt gehad aangezien ik ben aangenomen voor deze opleiding! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is en ik mag beginnen.