kindercoach

Al een geruime tijd was ik zoekende naar een leuke opleiding! Het liefst wilde ik later een beroep gaan uitoefenen waarmee ik kinderen kon gaan helpen. Zodoende bekeek ik het internet met de intentie een leuke opleiding te volgen, die betrekking heeft op het helpen van kinderen. In no time belandde ik bij een zeer interessante link genaamd: kindercoaching opleiding. Deze link verwees mij uiteindelijk door naar de website kikopleiding.nl.  Ikzelf had de mogelijkheid om binnen twee jaar een erkend kindercoaching opleiding te behalen bij deze aanbieder. 

Maar wat hield deze opleiding precies in? Nou de opleiding duurt ongeveer twee jaar. In deze twee jaar komt u maandelijks een vrijdag langs om groepslessen bij te wonen. Daarnaast bent u ongeveer acht tot tien uur bezig per week bezig met praktijkopdrachten en zelfstudie.

Interessant voor u?

Er zij meerdere redenen om deze opleiding te volgen. Maar de belangrijkste punten zijn dat u ieder kind gelijk vindt, u wilt kinderen helpen bij hen ontwikkeling, u kijkt vanuit mogelijkheden en niet vanuit problemen en u ziet de kernkwaliteiten van kinderen. Wanneer uzelf denkt dat u voldoet aan deze eisen dan is het beroep kindercoach ideaal voor u.

Ik heb mijn opleiding binnen twee jaar behaald en sindsdien heb ik mijn eigen succesvolle praktijk als kindercoach!

kindercoach