De Waldlaufer damesschoenen zijn een pracht! Helaas hadden ze in de stad geen goede maat voor mij waardoor ik met andere schoenen naar huis ben gegaan. Hier baalde ik onwijs van!

Volgende week hebben wij een groot feest en vindt het altijd erg leuk om daarvoor speciale kleding te dragen, ook de schoenen mogen natuurlijk niet ontbreken. Mijn man moest gelukkig ook nieuwe schoenen hebben voor volgende week waardoor we gezellig samen achter de computer zijn gekropen. Onder het genot van een wijntje zijn wij gaan zoeken naar een bedrijf die schoenen verkoopt welke wij leuk vinden. Persoonlijk vind ik het wel prettig als mijn man de schoenen ook leuk vind die ik draag waardoor we dit samen altijd met plezier doen.

logo-nl

Wij zijn terecht gekomen op de website Van Bommel schoenmode waar ik in ieder geval al mijn Waldlaufer schoenen heb gezien. Mijn man vond deze schoenen ook erg leuk waardoor ik die alvast in het winkelmandje heb geplaatst. Nu nog mijn man…. Gelukkig had hij het vrij snel gevonden, echter moest hij kiezen aangezien we beide twee paar schoenen leuk vonden voor hem….