Bekijk de strand hoed dames en heren bij Hatland. Op de website zie je een stijlvolle collectie strand hoeden voor dames en heren, en bijzonder functioneel zijn. Naast dat accessoire geeft de strand hoed dames en heren bescherming tegen het teveel aan UV licht. Hatland heeft meer hoeden voor dames en heren die zo bijzonder functioneel zijn, bijvoorbeeld regenhoeden. Maar ook hoeden van katoen die het hoofd koel houden als het in de zomer benauwd is. Een echte klassieker onder de hoeden voor dames en heren voor de zomer is een strorieten hoed, en omdat deze al oud is heeft het zich bewezen.

Hatland heeft strorieten hoeden

Als je de strand hoed dames en heren bekijkt, dan zal je snel verknocht raken aan de strorieten hoed. Je moet dan denken aan; voor de heren model Yuran en Tuskin, en voor de dames de Veralinn en Ocillia. De kleur is neutraal, dus met alle andere kleuren te combineren, en de strohoed heeft zich in warme landen bewezen. De Mexicaan heeft de sombrero wat extreem veel bescherming geeft als de zon hoog aan de hemel staat. In andere landen met een vergelijkbaar klimaat dragen boeren strorieten hoeden als zij aan het werk zijn in open veld. De strorieten hoed is daardoor tijdloos.

Naast hoeden ook nog een flinke collectie petten en mutsen

Een strand hoed dames en heren zal je wel vinden. Als de strorieten hoed niets is, dan heeft Hatland ook hoeden van andere materialen zoals UPF50+ wat extra bescherming biedt tegen fel zonlicht. Wat ook de moeite waard is, is de petten en mutsen bekijken. Zowel de hoeden, petten, alsmede de mutsen, zijn van goede kwaliteit en de afwerking is netjes. Het kan een leuk accessoire zijn, maar ook functioneel. Zo belangrijk als dat een strand hoed dames en heren in de zomer is, zo belangrijk kan een muts in de winter zijn. Bekijk de hoeden op website van Hatland.