Wanneer je een HBO of WO studie volgt, is je scriptie misschien wel het belangrijkste van je hele studie. Met je scriptie bewijs je dat je eigenlijk alle stof van de studie goed onder de knie heb, zoals ze vroeger een soort meesterproef hadden. Het is dus belangrijk dat je de Scriptie na laten kijken spelling steeds blijft uitvoeren!

Spelling is belangrijk!


Zelf heb ik de studie Aardwetenschappen gevolgd, en ik kwam er ook achter dat spelling erg belangrijk is. Ik had een prachtige scriptie geschreven, maar er zaten volgens de professor teveel spellingsfouten in, waardoor deze afgekeurd werd.

Door slechte spelling word je niet serieus genomen

Wanneer je het hoger onderwijs volgt, dien je goede kennis hebben van de Nederlandse spelling. Je kunt nog zo slim zijn, maar als je het niet goed kunt verwoorden kom je alsnog dom over. Het is dan niet alleen zo dat je scriptie er niet mooi uitziet, maar je komt ook nog eens onprofessioneel over.

Na laten kijken bij www.scriptiementor.nl

Daarom heb ik mijn scriptie na laten kijken bij www.scriptiementor.nl. Hij heeft enorm veel fouten uit mijn scriptie gehaald, en hierdoor heb ik nu wel mijn studie gehaald. Hij hanteert redelijk lage prijzen, dus ik kan iedereen aanraden zijn of haar scriptie bij hem te laten controleren!