memoriae-logo

Toen ik laatst ging verhuizen hebben al mijn vrienden meegeholpen met sjouwen en al het andere wat met verhuizen te maken heeft. Als bedankje heb ik eten gehaald voor iedereen maar ik wou eigenlijk nog wat extras doen.

Het gebaar

Er hebben best veel mensen geholpen en daarom wou ik iedereen bedankjes geven als gebaar. Omdat ik natuurlijk midden in de verhuizing zit heb ik hier niet zo’n super groot budget voor en dat hoeft ook niet per se want het gaat natuurlijk om het gebaar en de gedachte die er achter zit.

Ik ben online gaan zoeken naar de perfecte bedankjes en zo kwam ik terecht op Memoriae. Op de site stonden verschillende bedankjes voor ook een leuke prijs. De bloemzakjes leken mij een leuk bedankje omdat ik er dan zelf nog een kaartje aan vast zou kunnen maken.

Nadat ik de bloemzakjes heb besteld (en een paar extra voor de zekerheid) ben ik aan de slag gegaan met de namen er op te zetten zodat het wel wat persoonlijker is. Nadat iedereen had geholpen zijn wij met iedereen gaan eten en heb ik iedereen het bedankje gegeven. Ze waren er heel blij mee en daar was ik natuurlijk ook heel erg blij mee