dart kleding

Het is misschien niet meteen het eerste waar je aan denkt als je denkt aan darten, maar kleding is ook onderdeel van deze mooie sport. Als je aan Michael van Gerwen denkt, dan denk je aan het groene shirt met zwarte mouwen dat hij altijd draagt. En als je Jeffrey de Zwaan ziet darten dan heeft hij altijd zijn zwarte shirt aan met achterop een cobra en de tekst ‘The black cobra’. Bij Dartshop kan je lijken op een van je helden door deze dart kleding te bestellen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen stijl uit te dragen en zelf een shirt te ontwerpen. In de grootste dartshop van Nederland is genoeg keuze qua shirts, zodat er altijd een mooi shirt voor je bij zit. 

Kwaliteit

Ontwerp je eigen shirt

Je vindt op Dartshopper niet alleen veel soorten merken shirts, maar je hebt ze ook nog eens in allerlei kleuren. Van zwart en wit tot opvallende kleuren als geel, groen en oranje. De maten lopen van S tot en met XXXXL, dus ook op dat gebied is de kans groot dat er een shirt voor je bij zit. Ga voor een van de shirts van bekende darters of ontwerp je eigen shirt. Bij het bedrukken van je shirt kan je zowel voor logo’s of teksten kiezen op meerdere gebieden van het shirt. Bijna alles is mogelijk. Zo ontwerp jij je geheel eigen shirt en wie weet staat dit shirt binnenkort ook tussen de speler shirts. 

Verschillende maten

Je shirt de volgende dag in huis

Als je kleding bestelt van een van de bekende spelers als Nathan Aspinall of Gerwyn Price dan is het mogelijk om ze de volgende dag al in huis te hebben als je het shirt voor 10 uur ’s avonds bestelt en het shirt leverbaar is. Het bedrukken van een shirt duurt iets langer, maar dan heb je ook een uniek shirt waarmee je op elk darttoernooi kan pronken. Om het helemaal af te maken kan je ook flights en shafts laten bedrukken om je outfit helemaal af te maken.