Lego speedboot

Ik kwam er laatst achter dat de Lego speedboot best moeilijk vindbaar is. Bij veel webshops was de set niet meer op voorraad of ik vond het gewoon te prijzig. Gelukkig heb ik uiteindelijk een hele mooie webshop gevonden, namelijk Bricksdirect.nl.

Lego speedbootLego speedboot

Van een vriendin kreeg ik de tip om de Lego speedboot voor mijn zoontje te kopen. Haar zoontje vond dit helemaal fantastisch en vermaakt zich soms wel urenlang met dit speelgoed. Daarom wilde ik dit graag kopen voor de verjaardag van mijn zoontje. Hij is 7 jaar dus dat komt mooi uit, de Lego speedboot is namelijk geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit betekent dat ze echt wel een langere tijd plezier van kunnen hebben! Toch zijn kinderen helaas vaak weer snel uitgekeken op speelgoed dus ik wilde niet teveel geld besteden. Gelukkig verkopen ze bij deze webshop ook tweedehands speelgoed voor scherpe prijzen!

Bekijk de webshop eens

Zelf heb ik gekozen voor de Kustwachttruck met Speedboot van Lego. Deze set bevat meer dan 300 onderdelen en zorgt voor heel veel uurtjes speelplezier. Maar je vindt in deze webshop natuurlijk nog veel meer speelgoed, dus neem zeker eens een kijkje! Je kunt kiezen uit zowel nieuw als tweedehands speelgoed.