wijn kopen

online wijn bestellenAls liefhebber weet ik regelmatig niet meer welke soort wijn ik moet bestellen. Er zijn immers zoveel soorten en smaken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wijn kopen doe ik dan tegenwoordig ook online, zodat ik op mijn gemakje alle wijnen kan bekijken zonder daarvoor urenlang in de slijterij rond te lopen. Nu kan ik me voorstellen dat jij, als wijnliefhebber, daar ook last van hebt en om de zoektocht naar de juiste wijn wat te vergemakkelijken zet ik hieronder wat tips voor je op een rijtje. Zodat je snel een lekker wijntje kunt vinden als je dorst hebt ;-).

Maak gebruik van je vrienden

Laat vrienden of familie weten waar je naar op zoek bent! Als ze jouw favoriete smaken kennen en zelf delen, krijg je regelmatig tips met voordelige aanbiedingen of wordt je geattendeerd op een nieuw, onbekend merk die je écht eens moet proberen voor een ultieme smaakbeleving. It works wonders for me.

Koop meerdere flessen

Als je zeker weet dat je de wijn lekker gaat vinden, koop dan meerdere flessen. Het loont namelijk om in bulk te kopen, want de kans is groot dat je wat van de prijs af kunt dingen. Bovendien is het natuurlijk altijd handig om wat extra wijn in huis te hebben ;-).

goedkope wijn

Dure wijn gekocht? Koop ook een goedkope wijn!

Misschien wel de beste tip van allemaal. Als je namelijk alleen dure wijn koopt is de kans groot dat je de fles al open trekt als het ook maar een klein beetje lekker weer is bijvoorbeeld. Voor dat soort momenten kun je beter een goedkopere variant drinken, zodat je de duurdere laat staan voor de momenten die er écht toe doen.