Fortinet

Fortinet heeft veel beveiligingsopties waardoor u uw netwerk veiliger kunt maken. U zal vast gehoord hebben van de nieuwe AVG regelgeving. Sinds kort moeten ondernemers veel voorzichtiger omgaan met de gegevens van hun klanten. Ook als er gegevens lekken doordat uw beveiliging niet op orde is kan dit voor u nare gevolgen hebben. U kunt hiervoor namelijk enorme boetes krijgen. Wij gaan er vanuit dat u het beste met uw klanten voor heeft, maar weet u ook zeker of uw netwerk goed beveiligd is? Wij kunnen u aanraden om gebruik te maken van de producten van Fortinet. Dit merk heeft apparatuur dat uw netwerk een stuk veiliger kunnen maken.

Netwerk

Een veiliger netwerk met Fortinet

Fortinet heeft verschillende producten waarmee uw netwerk veiliger gemaakt kan worden. Zo kan u bijvoorbeeld een firewall installeren zodat het lastiger wordt voor kwaadwillende personen om uw netwerk binnen te dringen. Fortinet geeft u ook de mogelijkheid om een VPN te gebruiken. Veel netwerken zijn kwetsbaar doordat de structuur van het netwerk simpelweg niet goed is. Ook hiervoor heeft Fortinet een goede oplossing, namelijk FortiGate Security. Dit maakt het voor u veel makkelijker om het netwerk te beheren vanaf slechts één punt.

Specialisten

Wie kan u helpen met het installeren van de apparatuur van Fortinet?

De meeste producten van Fortinet zijn vrij eenvoudig te installeren. Toch kan het zeker geen kwaad om uw netwerk eens te laten bekijken door een team van experts. Wij kunnen hiervoor het bedrijf The Networkers aanraden. Bij dit bedrijf hebben ze ontzettend veel ervaring met het beveiligen en opzetten van netwerken voor zakelijk gebruik. Als u een netwerk laat opzetten door een ervaren bedrijf als The Networkers kunt u er vanuit gaan dat het netwerk goed beveiligd is. Ook met de producten van Fortinet hebben ze bij dit bedrijf meer dan voldoende ervaring.