24-7-wijn-logo

Meestal bestel ik mijn wijn via het internet. Er zit namelijk geen goede slijterij bij mij in de buurt en de supermarkt heeft niet een geweldig aanbod aan wijnen. In de meeste gevallen bestel ik mijn wijn bij 24/7 Wijnshop. De website heeft altijd goede aanbiedingen wijn.

Geweldige aanbieding

roseToen ik weer eens mijn wijn wilde gaan bestellen bij 24/7 Wijnshop zag ik dat zij een speciale categorie “aanbiedingen wijn” hebben. Heel toevallig was mijn wijn in de aanbieding. Deze wijn heb ik direct in mijn winkelmandje geplaatst, zodat ik deze wijnen alvast had.

Omdat er een aantal wijnen afgeprijsd waren was ik nieuwsgierig. Niet alle wijnen vind ik lekker, maar een paar wijnen die ik nog niet had geproefd waren in de aanbieding. Op verschillende websites zag ik dat deze wijnen goede reviews hadden waardoor ik deze toch maar besteld had.

De wijnen kon ik zoals altijd heel erg makkelijk bestellen. Meestal komen de wijnen de volgende dag aan, maar omdat ik een beste grote bestelling had geplaatst kwam deze twee dagen later aan.

 

Dezelfde avond heb ik een wijn geopend die ik normaal niet drink. Deze wijn beviel mij heel erg goed en deze ga ik zeker vaker bestellen!