Het laten bedrukken van kleding in een bedrijf is altijd aan te raden. Dit ziet er netjes uit en bovendien oogt het professioneel naar de klant toe.

Vanaf het moment dat wij onze textielbedrukking wilde waarmaken ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor ons mogelijk kan maken. Dit leidde mij dan ook vrijwel meteen naar de website van Drukkerij de Lange. Dit bedrijf staat er namelijk om bekend wegens hun goede service en aantrekkelijke prijzen. Ik heb voorheen altijd door hun mijn brochure laten bedrukken waardoor ik er een beetje vanuit ging dat ook hun de kleding weten te bedrukken.

heidelberg-speedmaster-1024x356-300x104

Door telefonisch in contact te komen met hun en deze vraag te stellen kreeg ik volmondig een ja te horen! Nu dat ik het wist dat het bij hun mogelijk is heb ik er ook gelijk voor gekozen om te bestellen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het dan ook mogelijk om de kleding zo snel mogelijk te bedrukken zodat het personeel niet nog langer zonder bedrukte kleding hoeft te lopen. Voorlopig zijn wij in ieder geval verzekerd van goede bedrukte kleding!