Mauron

Ik was er al even over aan het nadenken, ik wilde heel graag zelfstandig therapeute worden. Natuurlijk had ik hiervoor wel wat meubels nodig. Ik had helaas niet zoveel gespaard intussen, dus ik dacht even dat het kopen van meubels voor deze activiteit onmogelijk zou zijn voor mij. Tot een vriend van mij me aanraadde om tweedehands kantoormeubelen te zoeken en hij gaf me deze website door. Ik besloot de website alvast eens te bekijken.

Mijn ervaring met deze webshop

tweedehands kantoormeubelen

Op de webshop zag ik inderdaad dat ze tweedehands kantoormeubelen aanboden. Ik vond het fijn dat ik zeer eenvoudig kon zien wat ik allemaal kon bestellen en de prijs stond ook duidelijk aangegeven. Hieruit bleek ook al vlug dat deze kantoormeubelen misschien wel tweedehands waren, maar er toch nog zeer goed uitzagen. Bovendien kostten deze vaak een stuk minder dan wanneer ik deze als nieuw zou aankopen. Dat scheelde me toch al een heel hoop geld. Ik wilde toch nog enkele vragen stellen aan de medewerkers van deze webshop, dus ging ik op zoek naar contactmogelijkheden.

kantoormeubelen

Ik had de keuze om te bellen, een mail te sturen of een Whatsapp bericht te sturen. Ik besloot vlug een mailtje te sturen. Hierop kreeg ik al snel een deskundig en vriendelijk antwoord terug. Dit zorgde al voor meer vertrouwen in het bedrijf. Natuurlijk hielp het me ook enorm dat ik verschillende reviews kon terugvinden op de website van mijn voorgangers. Dit zorgde dat ik voldoende vertrouwen had in het bedrijf, waardoor ik een bestelling plaatste. Toen deze bestelling thuis geleverd werd, zag ik ook al snel dat het echt wel allemaal in orde was, net zoals ik het besteld had online. Kortom, ik vond deze webshop een echte aanrader.